Prinsen og Prinsessen

Hvem er jeg


Jeg hedder Elsebeth Lundgreen, er 60 år og har arbejdet med børn i ca. 29 år.

Jeg bor på et lille landsted i dejlige og rolige omgivelser sammen med min mand Allan, som jeg har været gift med i 40 år. Vi har sammen vores dejlige datter Tina på 40 år, som også bor i Odense C. Vores hjem er et ikke ryger hjem.

I min fritid er jeg meget kreativ, jeg laver blomsterbinding, maler billeder og andre ting som kan inspirere. Jeg elsker at rejse, går til Linedance, bruger tid på familien og er pt. kasserer i bestyrelsen for Privat Børnening Fyn.    

Jeg har i 3 år arbejdet i børnehaven BC. Bøgelund og selvom jeg var glad for det, var mit ønske, at passe yngre og færre børn. Jeg ville have tid til hvert enkelt barn, da jeg mener det er godt, at få en god start på livet.  

Jeg fik job som dagpleje i Odense Kommune i 1995 og var ansat i 5 år. Det gav flere muligheder for at udvikle mig og give børnene nogle redskaber, de kan bruge videre i deres liv. 

Som alle andre havde vi også nogle drømme og dem besluttede vi at realisere i 2000. Vi solgte huset, sagde begge vores job op, fik opmagasineret alt og tog springet. Allan, Tina og jeg tog til Australien og New Zealand i 6 måneder, hvor vi rejste rundt i en autocamper for at udleve vores drøm. Vi fik set og oplevet det meste og et halvt år jeg aldrig vil glemme.

Efter vi kom hjem, arbejdede jeg 1 år som dagplejevikar i 2002. Jeg besluttede mig dog hurtigt for, at blive privat børnepasser og det har jeg været siden 2003. Jeg har aldrig fortrudt et sekund, at blive privat børnepasser - et smil, et grin eller et ord siger meget fra et barn.

For mig er det en meget givende og dejlig oplevelse at arbejde med børn, og jeg værdsætter tryghed, omsorg og nærvær for det enkelte barn. De første 1000 dage i deres levetid er de mest vigtige.

Den dag i dag har jeg stadig kontakt med nogle af de familier, jeg startede med. Det er altid sjovt, at mødes med dem engang imellem, og nu har de første "børn" fået kørekort og er igang med forskellige uddannelser.